VelaShape III

Velashape III – tratament impotriva celulitei

Velashape III este tratamentul numarul 1 in lume pentru reducerea celulitei, tonifiere si remodelare corporala. Tratametul cu Velashape III este o metoda de slabire rapida si de conturare a intregului corp. Velashape III este un tratament unic, fara timp de recuperare, confortabil si cu rezultate vizibile imediat.

Ce este Velashape III?

VelaShape este un tratament de remodelare corporala non-invaziv cu rezultate deosebite in reducerea circumferintei si a celulitei zonelor tratate. Experienta vasta a celor de la Syneron si studiile clinice au contribuit la succesul tratametului cu VelaShape III. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala din lume. VelaShape III are certificare CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA (US Food and Drug Administration) pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.

beneficii:

  • reducere in circumferinta
  • elimina celulita
  • imbunatateste calitatea pielii
  • reducerea laxitatii pielii
  • tonifiere intensa

Cum funtioneaza Velashape III?

VelaShape III combina IR(infrarosu), RF bi-polara(radiofrecventa), vacuumul si rolele mecanice pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime.

Radiofrecventa actioneaza asupra tesutului adipos din profunzime cu ajutorul undelor electromagnetice, fara a afecta in vreun fel pielea.

Undele actioneaza asupra depozitelor de grasime din interior, producand incalzirea straturilor de grasime, care sunt cel mai greu de eliminat.

Lumina infrarosie grabeste microcirculatia si contribuie la procesul de vindecare naturala prin regenerarea celulelor albe in sange.

Utilizate impreuna cele doua tehnologii stimuleaza circulatia si fibrele de colagen.

Vacuumul imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizand astfel eliminarea rezidurilor.

Rolele mecanice efectueaza un masaj bland si ofera un plus de tonus pielii.

Eficienta si siguranta:

VelaShape III este un tratament non-invaziv, care nu necesita timp de recuperare cu rezultate rapide si fara discomfort. Exista foarte putine contraindicatii, printre care sarcina, alaptarea si varicele.

zonele care pot fi tratate cu Velashape iii :

VelaShape III actioneaza pe toate zonele care pot fi afectate de celulita: gat, brate, abdomen, spate, fese, coapse, pulpa superioara, gambe.

cate sedinte sunt necesare?

Numarul de sedinte necesare eliminarii celulitei, depind de gradul si tipul de celulita, dar si de gradul de laxitate al pielii. In general, sunt necesare intre 4-6 sedinte, realizate la intervalul de 2 saptamani.

Cand apar rezultatele?

Rezultatele se vad de la prima sedinta, in special la nivel pielii. Aspectul neplacut de coaja de portocala sau piele lasata dispare. Pielea devine mai ferma si intinsa. Diminuarea seminificativa a celulitei se poate observa dupa 8 saptamani.