Biostimulare ULTRATONE FUTURA ULTRA PRO

 

VIITORUL IN FRUMUSETE SI SANTATE CU REVOLUTIONARUL DREAMSHAPER.

Singurul sistem din lume care foloseste BIOCURENTI.

Biostimularea tinteste fiecare grupa de muschi, actionand asupra ţesutului în profunzime. Îmbunătăţeste microcirculaţia, duce la eliminarea rapida a toxinelor. Biostimularea confera o activitate a muschilor asemenea fitness-ului intens. Efectele tratamentului cu biostimulare sunt vizibile, deseori chiar dupa prima sedinta, pierzandu-se intre 1- 4 cm.

Forma rotativa a undei si semnalele ajuta la evacuarea fluidului in exces, comprima grasimea si tonifica musculatura pentru reducerea rapida a grasimii din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei, ducand la pierderea rapida in centimetri si kilograme cu rezultate remarcabile inca de la primul tratament. Avantajul acestui aparat este posibilitatea de a actiona in zona bustului obtinand un efect de lifting prin tonifierea si ridicarea muschilor pectorali.

Biostimularea nu implică stres sau oboseala.Relaxeaza pe durata întregii proceduri. In timpul tratamentului se elibereaza endorfine naturale ce produc starea de bine.

In urma biostimulării, corpul devine mai ferm, tonic şi cu aspect plăcut, dar cel mai important beneficiu este creşterea energiei şi rezistenţei la oboseală.Biostimularea este eficientă ca şi tratament de masaj, stimulând sistemul limfatic pentru eliminarea toxinelor ca ajutor în regimurile de slăbit.

Rezultate obtinute prin biostimulare cu ULTRATONE FUTURA ULTRA PRO:

  • Pierderea in centimetri este rapida si de lunga durata, fiind rezultatul unor contractii energetice asupra musculaturii
  • Slabirea concentrata se face prin exercitii precise asupra muschilor care si-au pierdut tonusul, reducand circumferinta taliei, a abdomenului si a coapselor in timp ce pielea devine mai ferma
  • Reducerea celulitei si imbunatatirea circulatiei
  • Scaderea riscului de accidente la persoanele care practica sport de performanta sau activitati in aer liber
  • Detoxifiere si drenaj limfatic
  • Cresterea tonusului muscular, a conditiei fizice si a fortei musculare corpul devenind mai ferm, tonic
  • Cresterea energiei si a rezistentei la efort
  • Liftingul si fermitatea bustului, bratelor, coapselor si feselor Imbunatatirea posturii si tonifierea centurii pelvine (tratamente postnatale)

Ce poate face Ultratone Futura Ultra Pro ?

Sistemul poate combina tratamente pentru 6 zone ale corpului, individual sau simultan. Futura Ultra Pro va trimite programe separate in functie de zonele selectate.

TRATAMENTE CORPORALE

Efectul de scadere in centimetri este datorat eliminarii fluidelor in urma stimularii puternice a muschilor care, in unele cazuri, poate mentine zona contractata pana la 12 ore.

Multi clienti au concluzionat ca efectul de stimulare Ultratone este echivalentul unor exercitii in sala de gimnastica, dar fara senzatia de oboseala, indiferent daca e vorba despre barbati sau femei.

REDUCEREA GRASIMII

Este un fapt cert: Ultratone reduce grasimea!

Institutul Wellness din Germania este preocupat in special de recuperarea persoanelor obeze prin incurajarea acestora de a urma diverse diete si programe fizice. Cele doua grupuri au fost supuse si unor sedinte de stimulare cu Ultratone, unui grup fiindu-i supus si un regim dietetic, celuilalt nu. Studiul a demonstrat o importanta reducere in centimetri si in kg. cu un succes mai vizibil la persoanele care urmasera si un regim anticaloric combinat cu tonifierea musculara. Scopul principal al acestui studiu a fost de a determina persoanele obeze sa urmeze si programe de electrostimulare pe langa cele de dieta, daca se doreste un rezultat simtitor in aspectul general.

REDUCEREA CELULITEI

Cele mai recunoscute studii pe aceasta tema au fost realizate in Franta (1979, 1995) si SUA (1998) cand au fost scoase pe piata programele de reducere a celulitei Futura Pro si Ultratone. Concluzia comuna a acestor studii a fost ca tratamentele reduc celulita cu pana la 76,67%, fiind un fapt stiintific demonstrat. Drept urmare, aparatele au fost omologate de catre Ministerul Francez al Sanatii.

FITNESS

Stimularea musculara electronica este similara cu exercitiile normale dintr-o sala de gimnastica. Parametrii optimi sunt: frecventele joase (2-100 Hz) cu stimularea controlata de 1-6 secunde, combinate cu perioade de relaxare de 2-6 secunde. Urmeaza schema standard de contractie si relaxare naturala a muschilor.

TONIFIEREA MUSCULARA

Studiile arata ca stimularea musculara electrica duce la marirea puterii de contractie a acestora, mult mai mare decat prin exercitii voluntare. Studiile au fost realizate pe trei segmente de persoane: sedentare, active si antrenori de fitness. Cele mai bune rezultate au fost obtinute in cadrul sedentarilor. SPORT Inca din 1968 antrenorii profesionisti au remarcat importanta pe care o are electrostimularea pentru atleti sau sportivi in general. A devenit un fapt demonstrat stiintific ca frecventele joase au un efect mai puternic decat cele inalte, cu o mai mica senzatie de efort si mai confortabila. Studiile au mai aratat faptul ca parametrii optimi pentru stimularea musculara sunt intre 10 – 100 Hz. Ultratone a dezvoltat insa si un program special pentru sportivii care doresc sa activeze mai multe grupuri de muschi in vederea cresterii vitezei de reactie sau rezistentei la efort (intre 10 – 90 Hz pentru antrenamente sau 1 – 10 Hz pentru controlul durerii si recuperarii).

RECUPERARE si CONTROLUL DURERII

In primul caz este recomandat programul HI TENS care relaxeaza receptorii de durere, in timp ce LO TENS elibereaza endorfina care induce o senzatie de relaxare, fiind deosebit de benefica pentru atletii raniti. Frecventele folosite sunt intre 80 – 100 Hz pentru primul caz si intre 1-20 Hz pentru al doilea caz. Parametrii de tratament variaza intre 80/85 Hz pentru HI TENS si 7/10 Hz pentru LO TENS.

RELAXARE Programele de relaxare Ultratone combina principiul de eliberare a endorfinelor, dat de frecventele joase, cu senzatia de calmare, oferita de frecventele inalte (TENS). Programul a fost folosit pentru persoanele cu stari depresive, dar si in scopul imbunatatirii circulatiei sangelui. Receptorii de durere sunt anesteziati, ceea ce duce la o stare generala de bunastare si confort.2