TRATAMENT FACIAL CU ULTRASUNETE


Un ten mai curat si mai hidratat in DOAR 50 min! Pentru cele mai bune rezultate  Opium Salon recomanda terapia de 6 tratamente faciale saptamanale. Rezultatul este GARANTAT! Tratamentul are efect de reducere a liniilor fine si a ridurilor si de depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.

ETAPA 1: Peelingul ultrasonic
Procedura combina toate avantajele de peeling plus micro-masaj la nivel celular si subcelular. Peelingul cu ultrasunete curata tenul in profunzime, fara sa agreseze pielea sau tesutul. Peeling ultrasonic – curatarea si aspirarea excesului de sebuum si a microogranismelor. In etapa pentru curatare actioneaza la nivelul stratului cornos si al epidermei. Ultrasunetele, atunci cand se amesteca cu sebumul, declanseaza procesul de saponificare ce ne ajuta sa eliminam toate impuritatile si celulele cheratinizate, astfel incat pielea este pregatita pentru etapa nutritiva. Ultrasunetele sunt unele dintre cele mai bune aliate ale frumusetii, numarul unu in ceea ce priveste curatirea fetei deoarece realizeaza procesul de peeling, extractie, stimularea productiei de colagen si penetrarea cosmeticelor.
Peeling cu ultrasunete este forma cea mai blanda de exfoliere, inlatura numai stratul cel mai superficial al pielii, curata pielea de acnee, netezeste suprafata pielii.

ETAPA 2: Tratamentul cu Ultrasunete 

Beneficiile tratamentului cu ultrasunete sunt diverse si usor de sesizat prin efectele resimtite in timpul procedurii.

– efectul termic: caldura patrunde in straturile adanci ale pielii, stimulandu-se productia de colagen
– efectul mecanic: vibratiile de viteze foarte mari realizeaza un micro-masaj al pielii
– efectul biologic: dilatarea vaselor de sange, imbunatatirea circulatiei sangelui si limfei, relaxare musculara si reducerea inflamatiilor.
ETAPA 3: Masajul facial cu crema/ulei cu un continut ridicat de extracte vegetale pentru a asigura un grad optim de hidratare. .
ETAPA 4: Masca bogata in vitamine care stimuleaza metabolismul pielii, confera fermitate tesuturilor, tonifica pielea flasca, curata, hidrateaza si incetineste procesul de imbatranire. Se potriveste oricarui tip de ten. Reimprospateaza, calmeaza, lasa pielea moale si elastica datorita ingredientilor sai activi: alfa-bisabolol, panthenol si agentilor hidratanti. Este un tratament eficace impotriva radicalilor liberi. Protejeaza echilibrul natural al pielii, pentru o piele fara probleme.

Tratamentul facial cu ultrasunete dureaza in total 50 minute/sedinta si se efectueaza, in general, in serii de 7 – 10 sedinte. Ciclul poate fi continuat dupa 3 – 5 zile de pauza, iar un al treilea ciclu putand fi reanceput la 20 de zile pentru intretinere, dupa incheierea celei de a doua serii.

Produsele cosmetice folosite in tratamentele de la Opium Salon sunt din gamele: Christine Valmy, Medica 120, Anubis.