Radiofrecventa faciala

Tehnologia a avansat si ne permite sa stergem ani de pe chip.

Specialistii Slim Line recomada radiofrecventa Refit. Este una dintre cele mai noi terapii de beauty ce presupune o incalzire locala care genereaza imediat o contractie a fibrei de colagen si stimuleaza formarea de noi fibre de elastina.

Tenul isi recapata treptat elasticitatea, se creeaza efectul de lifting iar adancimea ridurilor scade conferind o stralucire noua fetei, reduce barbia dubla inca de la prima sedinta.

In prima faza, tenul este atent curatat, iar ulterior se aplica o substanta de contact, care va permite aparatului sa alunece usor pe piele. Nu se aplica anestezie locala, caldura produsa fiind tolerabila pentru piele. Este o terapie placuta, caldura resimtita fiind tolerabila. Cu toate acestea, persoanele cu tenul sensibil simt uneori mici furnicaturi cand apeleaza la radiofrecventa faciala.

Rezultatele se pot observa dupa fiecare sedinta. Insa procesul trebuie continuat prin efectuarea unei cure eficiente, care ar trebui sa cuprinda intre 6 si 12 sedinte, in functie de fiecare ten in parte si de varsta.

Exista cateva cazuri in care radiofrecventa faciala nu este recomandata:
-sarcina si alaptare
-herpes
-persoanelor purtatoare de stimulator cardiac si proteze metalice
-epilepsie
-probleme acute si rani deschise ale pielii
-acnee