Radiofrecventa cu vacuum Refit

  • Ce este tratamentul Refit?

Refit, cea mai noua tehnologie cu radiofrecventa, reprezinta sinergia intre RF multi-polar, aspiratia cu vid si functiile LED-uri pentru a obtine in mod complet contractia si productia de colagen, lifting si intinderea faciala, reducerea celulitei, reducerea ridurilor si tratamente pentru intinerirea pielii. Inca de la introducerea sa la inceputul anului 2000, s-a utilizat tehnologia RF pentru a va ajuta sa va expuneti potentialul dvs. fara nicio durere, fara intreruperi si numai atunci cand va doriti.

  • Tratamentul de refacere doare?

Durere vs Rasplata este un factor crucial in evaluarea tratamentului potrivit pentru pacienti. Si daca nu ar exista durere? Refit va ofera o solutie fara durere, fara intreruperi si fara alte griji.Aspiratia reglabila cu vid creeaza un scut impotriva oricarui disconfort simtit prin emisia curentului electric concentrat pe tesuturile de sub suprafata pielii.

  • Cat dureaza tratamentul?

Durata procedurii de tratament este estimata intre 10-20 minute si variaza in functie de planul de tratament. Nivelurile RF, aspiratiei si pulsurilor se regleaza in functie de preferintele dvs., stabilind astfel perioada de tratatment.

  • Cine este un candidat potrivit pentru tratamentul Refit?

Refit si tehnologia se aplica pentru toate tipurile de piele si are ca rezultat laxitatea pielii, reducerea celulitei, dezvoltarea colagenului, proceduri de lifting si intindere, modelare corporala, pentru a va atinge adevaratul potential. Intrucat Refit utilizeaza tehnologia radiofrecventei, candidatii care au implanturi, defibrilatoare interne sau stimulatoare cardiace nu sunt potriviti pentru acest tip de tratament. Pentru alte contraindicatii, va rugam sa intrebati in cadrul sedintei de consultare.

  • Cum functioneaza Refit?

Refit utilizeaza energia radiofrecventei pentru a intinde si intineri pielea in mod eficient, prin manipularea rezistentei tesuturilor in interiorul diferitelor straturi ale pielii. Energia RF este transformata in energie termica, pentru a declansa dezvoltarea colagenului si pentru a se obtine intinerirea pielii.

  • Beneficiile radiofrecventei Refit:

-reduce aspectul de coaja de portocala;

-reducerea grasimii localizate;

-remodelarea si tonifierea corpului, prin slimularea productie de colagen;

-eliminarea flaciditatii;

-reducerea vergeturilor inestetice;

-trateaza toate tipurile de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4

  • Contraindicatiile radiofrecventei Refit:

Acest tratament este contraindicat persoanelor care au montat un stimulator cardiac sau cardioverter implatat, persoanele care sufera de epilepsie, care au infectii acute ale pielii, eczeme sau herpes. Nu pot face acest tratament nici persoanele care au placi sau proteze metalice in orice zona a corpului, care sunt insarcinate sau alapteaza, care au avut cancer in ultimii 5 ani sau au suferit interventii chirurgicale pe aria tratata in ultimele 6 luni.