Microcurenti

Tratamentul cu microcurenti este un „tonic facial” intensiv, ce reprogrameaza practic fibra musculara.

  • imbunatateste tonusul muscular al fetei si decolteului
  • ridica pometii si sprancenele
  • reducere ridurile si elimina liniile fine
  • imbunatateste circulatia la nivel facial
  • ajuta la exfolierea tenului si eliminarea celulelor moarte
  • restructureaza tenul deteriorat
  • ajuta la deschiderea porilor pentru a absorbi mai rapid produsele cosmetice

Cum functioneaza si ce rezultate obtin?

Este o stimulare electrica usoara care declanseaza o imbunatatire majora la nivel celular. Studiile clinice au aratat ca, dupa 20 zile de tratament, productia de colagen creste cu 14%, cea de elastina cu 48%, iar circulatia sanguina  cu 38%.

Aceasta tehnica este folosita de aparatul Ultratone Futura Pro pentru terapii de infrumusetare faciala. Aparatul este prevazut cu un program manual cu microcurenti care elibereaza semnale pentru regenerare celulara a pielii si cresterea absorbtiei ingredientilor hidratanti cu ajutorul a doua microbaghete.

Prin cresterea nivelului energetic celular, intensifica activitatea celulara si oxigenarea tesuturilor, avand ca rezultat o uimitoare intinerire a pielii. Prin cresterea cantitatii de colagen din derm si propagarea sa in tesuturi, duce la aparitia unui puternic efect de lifting si antirid. Concomitent, microcurentii au actiune cicatrizanta, regeneranta si revitalizanta asupra tuturor straturilor pielii.

Durata : 30’ pentru fata

Numarul de sedinte depinde de varsta clientului si starea pielii. Efectele microcurentilor sunt imediate si cumulative. De obicei, clientii vor observa  o imbunatatire considerabila dupa 5 – 7 sedinte.

Tratamentul cu microcurenti poarta denumirea de „covorul rosu” – pentru rezultatele sale imediate, instantanee. Este cel mai eficient tratament inainte de orice eveniment important.