Epilare definitiva LASER

DESPRE:

Aparatul de epilare definitiva Elyson este în topul celor mai performate aparate de epilare definitiva de pe piata si actioneaza cu usurinta pe orice tip de piele, chiar si pe pielea bronzata. Este o procedura ultramoderna pentru indepartarea parului nedorit de pe corp.

BENEFICII:

  • este un tratament non-invaziv
  • te vei bucura de e piele din ce in ce mai fina
  • rapid, sigur si eficient
  • este cel mai bun tratament pentru foliculita
  • nu este durereos (dispune de un sistem de racire „crystal freeze”)

TEHNOLOGIA:

Aparatul de epilare definitiva Elysion foloseste laserul Dioda. Elysion foloseste principiul fotoermolizei selective ce consta in absortia undei laser in melanina, ce da culoare firului de par, distrugand foliculul fara sa afecteze pielea.

Varful aplicatorului dispune de un sistem de racire numit „crystal freeze”. Acest sistem unic mentine o temperatura constanta de 6°C in varful aplicatorului, producand o senzatie placuta pe piele, transformand epilarea definitiva intr-un tratament confortabil si fara durere.

Pregatire inainte de tratament:

Un aspect foarte important inainte de inceperea epilarii definitive, este ca firul de par nu trebuie smuls cu cel putin 4-6 saptamani, anterior de inceperea tratamentului si pe toata durata acestuia. Firele de par pot fi indepartate utilizand lama de ras.

zonele corpului pe care se poate efectua tratamentul:

Epilarea definitiva se poate efectua pe toate zonele corpului unde prezinta pilozitate: barbie, mustata, pometi, perciuni, abdomen, axile, zona lombara, fese, toata zona inghinala, coapse, gambe si brate.

Ce se intampla dupa tratament?

Dupa tratamentul cu laser, pot aparea usoare inrosiri ale pielii sau mici iritatii locale, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge pana la 72h în cazul zonelor cu par mai des.
In cazul in care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termala repetat la interval de o ora pe zona tratata. Dupa epilarea fetei, se recomanda utilizarea unei creme cu factor de protectie.Sunt interzise în ziua în care s-a efectuat tratamentul dusurile fierbinti pe zona tratata sau saunele.Dupa prima sedinta, firele de par din zona tratata vor creste ca de obicei, insa după un interval de 10-14 zile, aceste fire de par, a caror radacina intra in regresie, vor cadea singure. Pe masura realizarii mai multor sedinte de epilare definitiva, se va remarca un ritm mai lent de crestere al firelor de par, care vor deveni mai subtiri.

Numarul de sedinte necesare:

Epilarea definitiva cu laser se efectueaza la un interval de 4-6 saptamani și sunt recomandate un minimum de 6 sedinte.