Biostimulare Ultratone Face

Tratament de lifting facial non-chirurgical

Biostimulare faciala cu noua generatie Ultratone Futura Ultra Pro, o abordare diferita a a lifting-ului facial non-chirurgical care se adreseaza in primul rand musculaturii faciale, reusind sa redea tonusul structurii profunde a fetei, trasaturile redobandindu-si astfel aspectul ferm si tineresc.

Ultratone Futura Ultra Pro combina biostimularea musculara, microcurentii si eficacitatea ultrasunetelor pentru  obtinerea unor rezultate deosebite atat la nivel facial cat si corporal, avand posibilitatea de a trata concomitent atat fata cat si corpul intr-o singuta sedinta.

Foloseste cel mai revolutionar concept:

Sistemul de stimulare bioptica – sistem in care sunt combinate proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor bioptice cu biostimularea data de microcurenti dar si cu transmisia ultrasunetelor. Echipa ULTRATONE este una dintre primele care au inceput acum 40 de ani sa lucreze si sa dezvolte procedeele de biostimulare care au ca si obiectiv pierderea in greutate dar  si toniferea rapida a intregului corp. Ei sunt  sunt considerati pionieri in electroterapia pentru sanatate, sport, frumusete dar  si medicina.

Produsele ULTRATONE sunt fabricate la cele mai inalte standarde si se bucura de o reputatie unanim recunoscuta in toata lumea. Sub brand-ul “The fame of Ultratone”, sistemul ULTRATONE este vedeta celor mai luxoase si exclusiviste SPA-uri din 41 de tari din intreaga lume: Hotel Spa Latea, Hotel Spa Lugo si Clinica Planas – Spania, Colosseum Spa – Oslo, Norvegia, Ritz Carlton – Istanbul, Cleopatra – Dubai, sunt doar cateva dintre acestea.

Procesul de biostimulare reuseste sa imite impulsul fiziologic transmis de creier musculaturii astfel incat senzatia resimtita sa fie una naturala, mult mai placuta si eficienta decat in cazul electrostimularii.

Efectele biostimularii

Lifting facial non-chirurgical – acest program combina tonifierea dermica cu liftingul muscular pentru a conferi tonus  si a da fermitate conturului fetei. In 15 min de tratament , se vor lucra si tonifia  muschii faciali, se vor reduce liniile fine, dand astfel fetei un aspect tanar.

Tonifiere musculara profunda – in unele cazuri pielea si muschii fetei devin atone, creand pliuri care devin inestetice iar pielea devine prea relaxata. Acest program va trimite semnale tintite de stimulare musculaturii profunde a fetei, incordand-o, dandu-i fermitate pentru un effect anti-imbatranire al conturului fetei.

Tonifierea pielii – odata ce muschii faciali au fost ridicati si tonifiati este esential sa tonifiati si regenerati pielea. Acest program stimuleaza producerea de colagen si elastina pentru a ajuta la obtinerea fermitatii si elasticitatii stratului dermic al pielii.

Drenaj limfatic – acest program foloseste frecvente joase de stimulare mixta care maseaza usor muschii faciali si stimuleaza limfatic pentru a reduce lichidele in exces si a drena toxinele. Este ideal si pentru reducerea impuritatilor de la nivelul tenului,pentru curatarea pielii si luminozitate.

Reducerea ridurilor – programul contine cicluri cu semnale multiple pentru revitalizarea pielii, muschilor si tesuturilor connective. Ajuta la imbunatatirea microcirculatiei si reduce liniile fine de expresie. Este ideal pentru tenurile mature care au nevoie de regenerare si totottottonifiere pe termen lung.

Circulatie – program conceput pentru a creste fluxul sangvin local si pentru a intari capilarele, calmand pielea si ajutand la redarea unui aspect tanar al fetei.

Masaj hidratant – realizat prin facilitarea penetrarii unui produs hidratant cu ajutorul ultrasunetului dar si a baghetelor cu microcurent.

Mentinere – realizata prin tratamente periodice stabilite cu cosmeticiana dumneavoastra la interval de o luna sau chiar mai mult in functie de necesitati,  pentru intretinerea rezultatelor obtinute dar si pentru a va bucura de sesiuni relaxante care va vor face sa straluciti.