Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro
Candela GentleLase Pro Alexandrite
Principala caracteristică a Candela GentleLase Pro este utilizarea laserului de alexandrit, un tip de laser cu lungime de undă de 755 nm, care oferă o penetrare optimă în piele și un rezultat eficient.
Venus Legacy
Venus Legacy™ este un dispozitiv medical neinvaziv foarte avansat care abordează în mod eficient problemele estetice dificile ale feței și corpului, cum ar fi reducerea nechirurgicală a celulitei și reducerea ridurilor.
Hydrafacial
Un dispozitiv de hidradermabraziune de grad medical care realizează un regim patentat în trei părți - curățare, exfoliere și apoi infuzie a pielii cu seruri intensive.
Cele mai cunoscute metode de epilare
Dorința de a elimina părul nedorit începe de obicei în timpul adolescenței și nu se mai oprește niciodată.
Distribuie
Cum tratam acneea acasa?
Acneea este o afectiune a pielii cauztaa de foliculul sebaceu care infunda fiecare por al pielii cu o cantitate mare de sebum, ceea ce face posibila aparitia bacteriilor. Pentru a se apara de microbi, organismul va recurge la inflamarea zonei afectat
De ce sa incepi epilarea definitiva laser toamna?
De departe cea mai buna metoda de epilare este cea definitiva care o ajuta pe femeie sa scape de grija epilatului aproape zilnic in unele cazuri extreme.
Anotimp nou, ritualuri noi!
In timp ce admiram culorile magice ale toamnei, inca ne mai gandim cu melancolie la vara care tocmai a trecut, la plaja si mare, si parca nu suntem pregatiti pentru frig, ploaie si haine groase.
Cum poti avea grija de tenul tau in doar 30 de minute
Porii devin congestionaţi, iar pielea poate secretă sebum în exces. Totodată, poluarea, toxinele şi razele ultraviolete încarcă tenul, în timp ce factorii intrinseci, precum reducerea colagenului odată cu trecerea timpului şi deshidratarea, îşi pun a
Cum recunosti cosmeticele contrafacute?
Au exact aceeaşi denumire, recipient si ambalaj identic, parfum si nuanţa similara, ba chiar si garanţia originalităţii. Singurul lucru care difera – preţul mult mai mic – ne conving sa cumparam intr-o clipa cosmetice si parfumuri din surse indoielni
Tratamentul Hydrafacial
Hydrafacial este un echipament (aparat + produse special) de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare.
Radiofrecventa
Radiofrecventa este o metoda non-invaziva si nedureroasa care combate lipsa de elasticitate si de fermitate a pielii, intinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen si elastina. Este un tratament eficient in atenuarea ridurilor pin efectul de
Tu cum te pregatesti pentru vara?
Pe masura ce temperatura in termometru creste, mintea si gandurile tale se indreapta spre plaja insorita, spre distractia si relaxarea de pe plaja.
Refit     cea mai noua tehnologie cu radiofrecventa
Refit, cea mai noua tehnologie cu radiofrecventa, reprezinta sinergia intre RF multi-polar, aspiratia cu vid si functiile LED-uri pentru a obtine in mod complet contractia si productia de colagen, lifting si intinderea faciala, reducerea celulitei, r
Intrebari frecvente despre epilare definitiva
Dupa efectuarea programarii la salon, cosmeticiana va examina starea sanatatii pielii si va recomanda numarul de sedinte necesar.
Studiu Endermolift
ENDERMOLIFT este prima si singura tehnica din lume care a fost stiintific dovedita ca sporeste sinteza naturala a acidului hialuronic cu 80%. Primul pe plan stiintific mondial
Studiul Lipomasage
Acest studiu releva faptul ca adipocitele(grasimea celulelor) de pe zona femurala expune in mod tipic abilitatile foarte deficiente de eliminare.